ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άφαντα τα παιδιά και η μάνα των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο – Φυγαδεύτηκαν πριν την επιχείρηση της αστυνομίας

Έρευνες για να εντοπιστούν ο 13χρονος, η 6χρονη και το βρέφος

Άφαντα τα παιδιά και η μάνα των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο – Φυγαδεύτηκαν πριν την επιχείρηση της αστυνομίας

Αγωνία για την τύχη των ανήλικων παιδιών από την κοινότητα των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία επικρατεί τις τελευταίες ώρες καθώς εξαφανίστηκαν μαζί με την σύζυγο του 45χρονου λίγο πριν την έφοδο της Ελληνικής Αστυνομίας το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο των συνθηκών διαβίωσης στην κοινότητα είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο ελέγχου από την ΕΛΑΣ και είχε φροντίσει μέσα στη νύχτα να φυγαδεύσει τα ανήλικα παιδιά μαζί με την μητέρα η οποία είναι γιαγιά του ενός.

Στο πλαίσιο αυτό και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν στις σπηλιές έμεινε μόνο ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του.

Το ζευγάρι το οποίο έγινε γνωστό και από τις δηλώσεις του στην τηλεόραση, ο 45χρονος και η 38χρονη έχουν ένα 22χρονο κορίτσι, δύο αγόρια 13 και 15 ετών (που έμεινε με τον πατέρα) καθώς και ένα μικρό κοριτσάκι έξι ετών. Στην κοινότητα βρέθηκε ένα ακόμη παιδί, σε βρεφική ηλικία το οποίο είναι της 22χρονης κόρης του ζευγαριού.

Χθες εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία για απομάκρυνση των παιδιών (15χρονου, 13χρονου, 6χρονης και του βρέφους) όπως και έγινε, και μεταφέρθηκαν στην 25χρονη κόρη του 45χρονου η οποία είναι παιδί από τον πρώτο γάμο του και ζει σε περιοχή της Άρτας ακολουθώντας συμβατικό τρόπο ζωής.

Η υπόθεση περιπλέχθηκε καθώς μόλις απομακρύνθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις τα παιδιά επέστρεψαν στην κοινότητα των παλαιοχριστιανών για να ζήσουν πάλι με τους γονείς τους στις σπηλιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε το απόγευμα του Σαββάτου κατεπείγουσα προανάκριση διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου που αφορούσε στην διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.