ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγνωστοι διέρρηξαν οικία στην Καστοριά – Άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν στην εργασία τους

Άγνωστοι διέρρηξαν οικία στην Καστοριά – Άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας

Έρμαιο στις διαθέσεις αγνώστων κακοποιών, έγινε το βράδυ του Σαββάτου μια οικία σε κοινότητα του Δήμου Άργους Ορεστικού στην Καστοριά, την ώρα που οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στην εργασία τους.

Οι διαρρήκτες έδρασαν εντελώς ανενόχλητοι, καθώς κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε ότι είχαν τρυπώσει στο σπίτι, από το οποίο άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Όταν επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες, το πρωί της Κυριακής, διαπίστωσαν ότι είχαν δεχθεί ανεπιθύμητους “επισκέπτες” και ενημέρωσαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

«Έγδυσαν» όχημα αλλά τους έπιασαν

Ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο από τις 18 Δεκεμβρίου ως το περασμένο Σάββατο στη Φολέγανδρο έβαλαν στο στόχαστρό τους δύο Έλληνες οι οποίοι το “έγδυσαν” κυριολεκτικά, καθώς ξήλωσαν τις καλωδιώσεις και τη μπαταρία του!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού που συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.