ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Bild: Ιράν και Κίνα ενδέχεται να έχουν πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια του Πούτιν

Λόγω των εκκλήσεων των χωρών αυτών προς τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Bild: Ιράν και Κίνα ενδέχεται να έχουν πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια του Πούτιν

Το Ιράν και η Κίνα ενδέχεται να έχουν πληροφορίες σχετικά με τα περαιτέρω σχέδια του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, δεδομένων των εκκλήσεων των χωρών αυτών προς τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία το συντομότερο δυνατό, ανέφερε η Bild. 

Πρόκειται για τις επίσημες εκκλήσεις του Ιράν προς τους πολίτες του να εγκαταλείψουν την Ουκρανία το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο, ακολουθεί τις πρόσφατες εκκλήσεις του Καζακστάν και της Κίνας, οι οποίες επίσης συμβουλεύουν τους συμπατριώτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

Η Bild καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κίνδυνος μαζικής ρωσικής επίθεσης σε υποδομές στην Ουκρανία με πιθανό τεράστιο αριθμό θυμάτων. Δεν πρόκειται μόνο για χτυπήματα σε ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και για τον κίνδυνο ανατίναξης του υδροηλεκτρικού εργοστασίου της Καχόβκα. Τέτοια σχέδια της Μόσχας μπορεί να είναι γνωστά στο Ιράν και την Κίνα, οι οποίες έχουν άμεσες επαφές με τον Πούτιν, καταλήγει το γερμανικό δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα, η Ρωσία εξαπέλυσε σειρά επιθέσεων σε όλη την Ουκρανία, με στόχο κυρίως ενεργειακές εγκαταστάσεις. Αυτό περιελάμβανε τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Ιράν, το οποίο, σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, είχε επίσης στείλει στρατιωτικούς στην Κριμαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.