ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Denis Pushilin: «Θα απελευθερώσουμε όλες τις ρωσικές πόλεις – Οδησσό, Χάρκοβο, Ντνιεπροπετρόφσκ και… Κίεβο»

Ρώσος αναλυτής ζητάει κατάληψη όλης της Ουκρανίας - «Είναι όλη ρωσική γη»

Denis Pushilin: «Θα απελευθερώσουμε όλες τις ρωσικές πόλεις – Οδησσό, Χάρκοβο, Ντνιεπροπετρόφσκ και… Κίεβο»

Ο επικεφαλής του DPR (Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ), Denis Pushilin, αφού κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του φρουρίου Brest, δήλωσε ότι σήμερα ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν ξανά οι ρωσικές πόλεις, οι οποίες ιδρύθηκαν από Ρώσους.

«Πρόκειται για το Κίεβο, το Τσερνιχίφ, την Πολτάβα, την Οδησσό, το Ντνιεπροπετρόφσκ, το Χάρκοβο, το Ζαπορόζιε, το Λούτσκ»

Ο πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος Γιούρι Κοτ μίλησε στους αναγνώστες της «Journalistskaya Pravda» για το πώς κάθε μέρα η μοίρα της Ουκρανίας γίνεται πιο εμφανής.

«Εδώ, θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι η δήλωση αναφέρεται συγκεκριμένα σε ρωσικές πόλεις και όχι σε άλλες.

Είναι σημαντικό. Χαίρομαι που ο Denis Pushilin ακούει τη φωνή του κόσμου και εκφράζει σκέψεις με βάση τις φιλοδοξίες του. Φυσικά, είναι απαραίτητο να απελευθερωθεί το έδαφος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει ότι γιατί να χρειαζόμαστε την ειρήνη αν δεν υπάρχει και η Ρωσία μέσα σε αυτήν.

Εδώ μπορεί κανείς να το ερμηνεύσει με τέτοιο τρόπο, ότι γιατί χρειάζεται η ειρήνη αν το Κίεβο δεν είναι ρωσικό, όπως και το Χάρκοβο, η Οδησσός και όλες οι ρωσικές πόλεις μας που κατελήφθησαν από τον ουκρανικό ναζισμό.

Όλες οι πόλεις πρέπει να επιστρέψουν στις ρίζες τους, όλη η ρωσική γη πρέπει να απελευθερωθεί από τον ουκρανικό ναζισμό.

Υποστηρίζω αυτή τη δήλωση, κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα με τους συντρόφους μου, ώστε τα λόγια του Denis Pushilin να μην είναι μια κενή φράση, αλλά να γίνουν πραγματικότητα.

Ο κόσμος εκεί μας περιμένει και ελπίζει. Σε πολλούς δημόσιους χώρους, προσπαθούν τώρα να παρουσιάσουν πώς η πλειονότητα των Ουκρανών υποτίθεται ότι καταλαμβάνεται από τη ρωσοφοβία.

Αυτό είναι ανοησία. Υπάρχει, φυσικά, ένα συγκεκριμένο μέρος εκείνων που αισθάνονται καλά στο ναζιστικό σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι η πλειοψηφία.

Σε κάθε έθνος υπάρχουν σκάρτοι, αλλά είναι λάθος και απολύτως ανέντιμο να μιλάμε για όλους αυτούς. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ουκρανία που αισθάνονται Ρώσοι. Το ότι δεν έχουν κανέναν να βασιστούν, εκτός από εμάς, είναι η απόλυτη αλήθεια.

Νομίζω ότι τα λόγια του Denis Pushilin θα ακολουθήσουν πράξεις. Ειλικρινά, για το ίδιο το Donbass, η αποναζοποίηση της ρωσικής γης, που είναι η Ουκρανία, είναι, μεταξύ άλλων, θέμα ζωής και θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι να σπάσουμε αυτό το απόστημα, θα συνεχίσουν να πυροβολούν, να σκοτώνουν, να βιάζουν. Πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος, στα δυτικά σύνορα της ρωσικής γης, που σήμερα αυτοαποκαλείται Ουκρανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.