ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ – Διώξεις κατά στελεχών των SEAL που δεν θέλουν να εμβολιαστούν: Τους ζητούν πίσω μισθούς και μπόνους!

ΗΠΑ – Διώξεις κατά στελεχών των SEAL που δεν θέλουν να εμβολιαστούν: Τους ζητούν πίσω μισθούς και μπόνους!

Μια νέα οδηγία του αμερικανικού Πενταγώνου αναμένεται να δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων στους κόλπους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Όπως αναφέρει το FOX News βάσει της νέας εντολής το Πεντάγωνο ζητά πίσω τα ποσά που έδωσε για να εκπαιδευτούν οι Αμερικανοί SEALS του Ναυτικού σε περίπτωση που αυτοί αρνηθούν να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Όπως ανέφερε ο έφεδρος αντισυνταγματάρχης των Αμερικανικών Πεζοναυτών Michael Berry, ο οποίος είναι σύμβουλος στο ινστιτούτο First Liberty στην εκπομπή του Tucker Carlson στο Fox πρόκειται για μια σκληρή και καταναγκαστική πολιτική που έχει ως στόχο τους SEALS που έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον εμβολιασμό για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

«Οι διώξεις αυτών των επίλεκτων στελεχών μας είναι επιζήμια για την εθνική ασφάλεια. Το να το κάνουν αυτό επειδή ο Αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων αρνείται να δεχθεί τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις είναι αντισυνταγματική πρώτα και κύρια. Η πολυετής πείρα και ηγεσία τους στην υπηρεσία του έθνους μας είναι αμέτρητη και αναντικατάστατη», είπε ο Μπέρι.

«Η απομάκρυνση ενός SEAL από την υπηρεσία του, η μείωση του μισθού του και η επιστροφή των χρημάτων της εκπαίδευσης του είναι μέτρα καθαρά εκδικητικού χαρακτήρα και παράνομα.. Δεν έχουν καμία σχέση με τον ιό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη νέα αυτή οδηγία ο Στρατός «μπορεί να ζητήσει την επιστροφή των ισχυόντων μπόνους, των ειδικών αμοιβών όπως και το κόστος εκπαίδευσης για τα μέλη των υπηρεσιών που αρνούνται το εμβόλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.