ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρεμάστηκε βασικός μάρτυρας του “ατυχήματος” Καζινσκι

Κρεμάστηκε βασικός μάρτυρας του “ατυχήματος” Καζινσκι

Ο μάρτυρας στην υπόθεση της συντριβής του αεροπλάνου του Πολωνού προέδρου κοντά στο Σμολένσκ, Ρεμιγκίους Μους, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του. Οι ανακριτικές Αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Κατά τη συντριβή του προεδρικού Tu-154 ο Μους βρισκόταν στην καμπίνα του αεροπλάνου Yak-40, που είχε ήδη προσγειωθεί και άκουγε μέσω της ραδιοσυχνότητας/του ραδιοσταθμού του αεροσκάφους τη συνομιλία του πληρώματος του Tu-154 με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας ,του Σμολένσκ.

Ο επικεφαλής της πολωνικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διερεύνηση δυστυχήματος Αντόν Ματσερέβιτς πιστεύει ότι ο Μους ήταν ένας από τους δύο βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης.

Ο δεύτερος είναι ο πιλότος του Yak-40, ο οποίος, σύμφωνα με την βουλευτή, θα πρέπει τώρα να τεθεί υπό προστασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.