ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπάρακ Ομπάμα: «Η καταιγίδα δεν έχει ακόμα τελειώσει»

Μπάρακ Ομπάμα: «Η καταιγίδα δεν έχει ακόμα τελειώσει»

Σε δηλώσεις του την Τρίτη από τα Κεντρικά του Ερυθρού Σταυρού ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα προειδοποίησε τους Αμερικανούς πολίτες ότι η υπερκατιγίδα Sandy που έπληξε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ «δεν έχει ακόμα τελειώσει».

Τόνισε ότι η υπερκαταιγίδα «κινείται βόρεια και υπάρχουν ακόμα περιοχές που μπορεί να πληγούν» για αυτό και «είναι σημαντικό οι πολίτες να ακούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών της κάθε κοινότητας».

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του για τους νεκρούς, αλλά και τις οικογένειας που υπέστησαν οποιαδήποτε είδους ζημία στην περιουσία τους, λέγοντας ότι αποτελεί ταυτόχρονα «πλήγμα για όλο το έθνος» και απευθυνόμενος στους πληγέντες είπε ότι «θα σταθούμε ως πολιτεία στο πλευρό σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.