Δέκα χρόνια φυλακή ζητά ο εισαγγελέας για τον Μπιλ Κόσμπι

Δέκα χρόνια φυλακή ζητά ο εισαγγελέας για τον Μπιλ Κόσμπι

Τη φυλάκιση για πέντε έως δέκα χρόνια για τον Μπιλ Κόσμπι σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Άντρεα Κονστάντ, το 2004, ζήτησε ο εισαγγελέας στη δίκη που διεξάγεται στην Πενσυλβάνια.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 81χρονου ηθοποιού υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να εκτίσει ποινή σε φυλακή.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κανείς» είπε χαρακτηριστικά στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας Κέβιν Στιλ, τονίζοντας ότι η ποινή που προτείνει είναι η κατάλληλη για τη σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε ο Κόσμπι αλλά και γιατί δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τις πράξεις του.

«Το κατάλληλο μέρος για τον κατηγορούμενο είναι η φυλακή και γι’ αυτό προτείνω τη μέγιστη ποινή» πρόσθεσε ο κ. Στιλ.

Ο 81χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι έδωσε χάπια στο θύμα του με αποτέλεσμα αυτή να λιποθυμήσει πριν αυτός να την κακοποιήσει ενώ ήταν αναίσθητη.

Πρόκειται για τη μοναδική υπόθεση από τις 60 καταγγελιές που έχουν γίνει σε βάρος του Κόσμπι που κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών κατά του αφροαμερικανού ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Κόσμπι, αντίθετα, υποστήριξε ότι ο πελάτης του θα πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. «Ένας άνδρας ηλικίας 81 ετών που καλά-καλά δεν μπορεί να δει, δεν αποτελεί κίνδυνο για κανένα παρ’ εκτός για τον εαυτό του» είπε ο Τζόζεφ Γκριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα με τον δικαστή Στίβεν Ο’Νιλ να πρέπει να αποφασίσει και εάν θα χαρακτηρίσει τον Μπιλ Κόσμπι σεξουαλικά επικίνδυνο, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο 81χρονος θα πρέπει να ενημερώνει συνέχεια την αστυνομία για το πού βρίσκεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.