ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Και η Πολωνία αποχωρεί από το διαβόητο «σύμφωνο μετανάστευσης» του ΟΗΕ

Και η Πολωνία αποχωρεί από το διαβόητο «σύμφωνο μετανάστευσης» του ΟΗΕ

Η κυβέρνηση της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενταχθεί στον συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο των χωρών της ΕΕ που αποχωρούν από το σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την «Ασφαλή, Ομαλή και Νόμιμη Μετανάστευση» εγκρίθηκε τον Ιούλιο και από τις 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες αποχώρησαν πέρυσι.

Συνήφθη μετά τη μεγαλύτερη εισροή μεταναστών στην Ευρώπη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πολλοί από τους οποίους είδαν την Ευρώπη ως τη γη της επαγγελίας και των επιδομάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως όπως συμφωνούν οι περισσότεροι αναλυτές ακόμη και αν όλες οι χώρες του κόσμου αποχωρούσαν από το συγκεκριμένο σύμφωνο, η Ελλάδα θα ήταν η μόνη που θα το υπέγραφε έστω και μόνη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.