ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το tweet της αμερικανικής στρατηγικής διοίκησης για το 2019 που απέσυρε λόγω έντονων αντιδράσεων ζητώντας συγγνώμη

Το tweet της αμερικανικής στρατηγικής διοίκησης για το 2019 που  απέσυρε λόγω έντονων αντιδράσεων ζητώντας συγγνώμη

Ένα βομβαρδιστικό B-2 που ρίχνει δύο τεράστιας ισχύος βόμβες GBU-57 επέλεξε ως πρωτοχρονιάτικο tweet η STRATCOM προκειμένου να ευχηθεί για το… 2019.

«Η παράδοση της Τάιμς Σκουέρ είναι να ρίχνει τη μεγάλη μπάλα… εάν ποτέ χρειαστεί είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε κάτι πολύ, πολύ μεγαλύτερο» έγραψε η Διοίκηση στο twιτter.

Οι αντιδράσεις όμως του κόσμου ήταν καταιγιστικές. Όλοι κριτίκαραν αυτή την πρωτοβουλία της STRATCOM με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το αποσύρει και με νεότερο tweet να ενημερώσει:

«Το προηγούμενο tweet για την πρωτοχρονιά ήταν φτωχό σε έμπνευση και δεν αντανακλά τις αξίες μας.

Ζητάμε συγγνώμη για αυτό.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ασφάλεια των ΗΠΑ και των συμμάχων μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/US_Stratcom/status/1079881433072717824

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.