ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση στην Ουτρέχτη: Το σενάριο της τρομοκρατίας εξετάζεται μετά από επιστολή που βρέθηκε στο όχημα του δράστη

Επίθεση στην Ουτρέχτη: Το σενάριο της τρομοκρατίας εξετάζεται μετά από επιστολή που βρέθηκε στο όχημα του δράστη

Το σενάριο της τρομοκρατίας εξετάζεται σοβαρά μία ημέρα μετά την επίθεση στην Ουτρέχτη με τους τρεις νεκρούς, ανακοίνωσαν σήμερα οι ερευνητές, διευκρινίζοντας πως βασίζονται κυρίως σε μια επιστολή η οποία βρέθηκε μέσα στο όχημα του δράστη, του 37χρονου Γκιόκμεν Τανίς.

Σε κοινή ανακοίνωση, η εισαγγελία και η τοπική αστυνομία διευκρίνισαν πως σε αυτό το στάδιο των ερευνών δεν έχουν διαπιστώσει «καμία προηγούμενη σχέση» ανάμεσα στον τουρκικής καταγωγής δράστη και τα θύματα της επίθεσης στο τραμ, η οποία στοίχισε χθες, Δευτέρα, το πρωί τη ζωή σε τρεις ανθρώπους ενώ εννέα τραυματίσθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος, Γκιόκμεν Τανίς, συνελήφθη χθες έπειτα από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας που διήρκεσε επτά ώρες και βάσει της ολλανδικής νομοθεσίας θα οδηγηθεί την Πέμπτη ενώπιον δικαστή. Οι Αρχές ωστόσο, εξακολουθούν να προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο για την επίθεση αυτή, η οποία σε μία ήσυχη κατοικημένη γειτονιά της ολλανδικής πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.