ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Serial killer στην Κύπρο: Μέχρι το απόγευμα οι αποκαλύψεις για την έρευνα

Serial killer στην Κύπρο: Μέχρι το απόγευμα οι αποκαλύψεις για την έρευνα

Mέχρι σήμερα το απόγευμα θα υπάρχει ακριβής εικόνα για το τι περιέχει τελικά το φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού στην Κύπρο, όπου ξεκίνησαν για ακόμα μια φορά οι έρευνες, μετά την επίλυση των προβλημάτων ασφάλειας στις εγκαταστάσεις.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας δήλωσε ότι η ρομποτική κάμερα έχει κατέβει στα 60 μέτρα χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπίσει κάτι και στόχος είναι να φτάσει στον πυθμένα. Η έρευνα αυτή γίνεται στο κέντρο του φρεατίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει έρευνα με κάμερα στην ανατολική πλευρά όπου υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μέχρι το απόγευμα θα υπάρχει μια εικόνα, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάτι. Ο κ. Τράγκολας ήταν ιδιαιτέρως συγκρατημένος, λέγοντας πως η Πυροσβεστική ποτέ δεν είπε ότι υπάρχουν και άλλα πτώματα στο φρεάτιο.

Ωστόσο την πληροφορία αυτή την είχαν διαρρεύσει στους δημοσιογράφους μέλη της ομάδας που κάνει την έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά την έρευνα στο φράγμα Ξυλιάτου που αναζητείται η σορός της 6χρονης Sierra, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από την σάρωση του χώρου με ρομποτική κάμερα. Η έρευνα θα συνεχιστεί από δύτη που θα προσεγγίσει σημεία στα οποία δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.