ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αργεντινή: 11χρονη κυνήγησε άνδρα που ήθελε να κλέψει το μηχανάκι της μητέρας της (βίντεο)

Αργεντινή: 11χρονη κυνήγησε άνδρα που ήθελε να κλέψει το μηχανάκι της μητέρας της (βίντεο)

Απίστευτα αποθέματα θάρρους φαίνεται πως είχε ένα κοριτσάκι στην Αργεντινή, η οποία επιτέθηκε σε έναν άνδρα που επιχείρησε να κλέψει το μηχανάκι της μητέρας του.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη στις 21:30 στην γειτονιά Ζάρατε του Μπουένος Άιρες και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην είσοδο μίας πολυκατοικίας.

Σε αυτό φαίνεται η 11χρονη να είναι στα σκαλοπάτια, φορώντας το κράνος της και περιμένοντας την μητέρα της που ήταν πάνω στο μηχανάκι.

Ξαφνικά, από αριστερά έρχεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να προσπαθεί να σπρώξει την γυναίκα κάτω από το δίκυκλο, προκειμένου να της το πάρει.

Κάπου εκεί όμως η μικρή αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει και χωρίς να διστάσει καθόλου, κατεβαίνει τα σκαλιά και ρίχνει από μπουνιά στον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος αιφνιδιάζεται.

Η μητέρα βρίσκει την ευκαιρία να τον απωθήσει και ο άνδρας αρχίζει να τρέχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κορυφαίο μάλιστα είναι πως το μικρό κορίτσι, επιχείρησε να καταδιώξει τον τύπο, όμως η μητέρα της, την σταμάτησε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.