ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητά τώρα από τις ΗΠΑ τα… «λεφτά» του πίσω: «Να μας επιστρέψετε τα χρήματα που επενδύσαμε για το F-35»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητά τώρα από τις ΗΠΑ τα… «λεφτά» του πίσω: «Να μας επιστρέψετε τα χρήματα που επενδύσαμε για το F-35»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν τόσο για τα S-400 όσο και για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος αντιλαμβανόμενος ή έχοντας πληροφορίες ότι οι ΗΠΑ θα τερματίσουν για τη χώρα του το πρόγραμμα του F-35, κάλεσε την Ουάσιγκτον να επιστρέψει πίσω τα χρήματα που έχει επενδύσει στο πρόγραμμα του stealth μαχητικού.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στις επιχειρήσεις του τουρκικού Στρατού στο βόρειο Ιράκ δήλωσε πως αυτές θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος της απειλής του ΡΚΚ, ενώ συνεχίζοντας μίλησε για την ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας πως η χώρα του θα συνεχίσει τις προσπάθειές της κατά “της περικύκλωσης της περιοχής από τους Ε/Κ” αποκαλώντας ταυτόχρονα τις κυρώσεις της ΕΕ ως «μπλόφα».

Σε σχέση με τα F-35 ο Ερντογάν είπε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία τα χρήματα που επένδυσε στο πρόγραμμα των αεροσκαφών αποκαλώντας ταυτόχρονα τη συμφωνία για τα S-400 την καλύτερη που υπέγραψε ποτέ η Τουρκία αναφορικά με εξοπλισμούς.

Είναι πολύ πιθανό τώρα βέβαια οι ΗΠΑ να του απαντήσουν ότι… “μαζί τα φάγαμε”.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.