Αμερικανός ΥΠΑΜ: «Τα στρατεύματα της Συρίας θα μεταφερθούν στο Ιράκ»

Αμερικανός ΥΠΑΜ: «Τα στρατεύματα της Συρίας θα μεταφερθούν στο Ιράκ»

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ δήλωσε χθες πως το σύνολο των περίπου 1.000 αμερικανικών στρατευμάτων που αποσύρονται από τη βόρεια Συρία, αναμένεται να μεταφερθούν στο δυτικό Ιράκ και να συνεχίσουν την εκστρατεία ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και «να βοηθούν στην άμυνα του Ιράκ».

«Η αποχώρηση των ΗΠΑ από τη βορειοανατολική Συρία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς…μιλάμε για βδομάδες όχι για μέρες«, είπε ο Έσπερ σε δημοσιογράφους, εν πτήσει για την Μέση Ανατολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η υπάρχουσα στρατηγική είναι αυτές οι δυνάμεις να μεταφερθούν στο βόρειο Ιράκ» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, προσθέτοντας πως αυτές αριθμούν περίπου χίλιες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.