ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαγδάτη: Έξι οι τραυματίες από τις επιθέσεις με ρουκέτες κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία

Βαγδάτη: Έξι οι τραυματίες από τις επιθέσεις με ρουκέτες κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων απόψε στη Βαγδάτη, σύμφωνα με πηγές της ιρακινής αστυνομίας.

Ο στρατός ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έξι πύραυλοι Κατιούσα έπεσαν στην πρωτεύουσα. Οι τρεις από αυτούς έπληξαν την Πράσινη Ζώνη, την περιοχή όπου στεγάζονται οι ξένες πρεσβείες και πολλά κυβερνητικά κτίρια.

Άλλοι τρεις πύραυλοι έπεσαν στη γειτονική συνοικία Τζαντρίγια.

Κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι τρεις ρουκέτες

Το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι οι ρουκέτες έπεσαν κοντά στην αμερικανική πρεσβεία.

Από τα τέλη Οκτωβρίου έχουν σημειωθεί 14 επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον αμερικανικών συμφερόντων στο Ιράκ. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, όμως η Ουάσινγκτον κατηγορεί την Κατάιμπ Χεζμπολάχ, μια φιλοϊρανική πολιτοφυλακή η οποία το Σάββατο προειδοποίσε τα μέλη των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας να μην πλησιάζουν στις αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι επίκειται κάποια επιχείρηση εναντίον τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1213929370563334146

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.