Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Αυτός είναι ο Γερμανός δολοφόνος της – Δείτε την φωτογραφία του

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Αυτός είναι ο Γερμανός δολοφόνος της – Δείτε την φωτογραφία του

Όπως έγινε γνωστό από χθες, ταυτοποιήθηκε ο δολοφόνος της μικρής Μαντλίν, αυτός είναι ένας 43χρονος Γερμανός, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για βιασμό. Τώρα δόθηκε η φωτογραφία του και λέγεται ότι η αστυνομία έχει ήδη αποσπάσει την ομολογία του

Την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για την δολοφονία της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν δημοσιοποιεί η βρετανική Daily Mail και μάλιστα αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Christian Brueckner και είναι Γερμανός είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα την δολοφονία της.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο 43χρονος Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος φυλακίστηκε πέρυσι για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017 στην 10η επέτειο από την απαγωγή της όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στην συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας που τα άκουσε και τα είδα όλα αυτά ειδοποίησε την αστυνομία.

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, έχει χαρακτηριστεί ως η πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία, καθώς μέχρι σήμερα η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί και η τύχη του κοριτσιού ακόμα παραμένει άγνωστη.

Τώρα, 13 χρόνια μετά, ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Η φωτογραφία του:

Το σκίτσο που είχε η αστυνομία:

Γερμανός εισαγγελέας: Πιθανότατα νεκρή η μικρή Μαντλίν

Ο εισαγγελέας έκανε την ανακοίνωση σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, μετά την χθεσινοβραδινή αποκάλυψη για τον βασικό πλέον ύποπτο για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν Μακ Καν πριν από 13 χρόνια στην Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία, όπου βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της.

«Η εισαγγελία του Μπράουνσγουικ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να δείτε ότι υποθέτουμε πως το κορίτσι είναι νεκρό» δήλωσε ο κρατικός εισαγγελέας του Μπράουνσγουικ Χανς Κρίστιαν Γουόλτερ στα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εξελίξεις της υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.