ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιστίνια διαπραγματεύτρια για συμφωνία Ισραήλ-ΗΑΕ: «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό μας»

Παλαιστίνια διαπραγματεύτρια για συμφωνία Ισραήλ-ΗΑΕ: «Δεν εξυπηρετεί τον σκοπό μας»

Η Παλαιστίνια διαπραγματεύτρια Χανάν Ασράουι κατηγόρησε σήμερα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την «ομαλοποίηση» των σχέσεών τους με το Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση της ιστορικής ειρηνευτικής συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι δύο χώρες.

Η Ασράουι, που είναι και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, έγραψε στο Twitter: «Τα ΗΑΕ αποκάλυψαν τις μυστικές δοσοληψίες/ομαλοποίηση με το Ισραήλ. Παρακαλώ, κάντε μας τη χάρη. Δεν είμαστε το φύλλο συκής κανενός!».

Εξάλλου, η οργάνωση Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι αυτή η κανονικοποίηση των σχέσεων του Ισραήλ με τα ΗΑΕ «δεν εξυπηρετεί τον παλαιστινιακό σκοπό».

Η συμφωνία για την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συνιστά ένα «τεράστιο» βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Πομπέο έκανε αυτή τη σύντομη δήλωση λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει από τη Σλοβενία για την Αυστρία, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία, που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, θα οδηγήσει στην πλήρη κανονικοποίηση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.