ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικό περιστατικό στη Γερμανία: 71χρονος ψέκαζε όσους τον πλησίαζαν με σπρέι πιπεριού για να… κρατούνται οι αποστάσεις

Επικό περιστατικό στη Γερμανία: 71χρονος ψέκαζε όσους τον πλησίαζαν με σπρέι πιπεριού για να… κρατούνται οι αποστάσεις

Ένας ηλικιωμένος στη Γερμανία προκειμένου να κρατήσει αποστάσεις χρησιμοποίησε… σπρέι πιπεριού.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Άαχεν στη δυτική Γερμανία ο ηλικίας 71 ετών άνδρας, που λόγω ηλικίας ανήκει στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ψέκαζε με σπρέι πιπεριού όσους ένιωθε ότι τον πλησίαζαν υπέρ του δέοντος, πρώτα μια ομάδα ατόμων που έκαναν τζόκινγκ και στη συνέχεια δύο ποδηλάτες!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος οι ποδηλάτες που δέχθηκαν την απρόσμενη επίθεση ήταν ένα ζευγάρι ηλικίας 51 και 49 ετών, που κατάφεραν να κατεβούν από τα ποδήλατά τους και να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Ένας αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή πλησίασε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε άλλον τρόπο να κρατήσει σε «απόσταση κορωνοϊού» άλλα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες κατά του 71χρονου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παρακώλυση της κυκλοφορίας, ενώ η αστυνομία αναζητά τα άλλα θύματα του συνταξιούχου Γερμανού, για να τους πάρει κατάθεση. Ο ΠΟΥ συνιστά να τηρούν οι άνθρωποι αποστάσεις τουλάχιστον ενός μέτρου ο ένας από τον άλλο και να φορούν μάσκες προστασίας για να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορωνοϊού, αλλά σε πολλές χώρες οι Αρχές εισηγούνται social distancing τουλάχιστον 1,5 με 2 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.