ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Θρίλερ» στη Μαύρη Θάλασσα: Αμερικανικό πλοίο κατέπλευσε στην Οδησσό με 350 τόνους όπλων εν μέσω ρωσικής άσκησης

«Θρίλερ» στη Μαύρη Θάλασσα: Αμερικανικό πλοίο κατέπλευσε στην Οδησσό με 350 τόνους όπλων  εν μέσω ρωσικής άσκησης

Άγνωστο παραμένει to τι ακριβώς μεταφέρει αμερικανικό εμπορικό σκάφος το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Οδησσού μεταφέροντας 350 τόνους με όπλα, πυρομαχικά και οχήματα για τον ουκρανικό Στρατό.

Το πλοίο έφθασε στο ουκρανικό λιμάνι το βράδυ της Τετάρτης και μεταξύ του φορτίου του περιλαμβάνονται και 35 οχήματα HMMWV, συνολικού βάρους περίπου 87 τόνων, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν ακόμη 262 τόνοι με άγνωστο υλικό για τις ουκρανικές δυνάμεις.

Όπως ανακοίνωσε το ουκρανικό πρακτορείο Dumskaya το σκάφος αναμένεται να εκφορτώσει όλο του το φορτίο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες το αμερικανικό σκάφος επρόκειτο να καταπλεύσει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά κατευθύνθηκε τελικά προς την Οδησσό.

https://twitter.com/SputnikInt/status/1375130368160894993


Όλα αυτά εν μέσω ρώσικης ναυτικής άσκησης στην Μαύρη Θάλασσα με προσομοιώσεις εκτοξεύσεων κατά σκαφών του ΝΑΤΟ, το οποίο πραγματοποιεί επίσης ασκήσεις στην ίδια θαλάσσια περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.