ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χονολουλού: Ένοπλος άνδρας πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου (βίντεο)

Χονολουλού: Ένοπλος άνδρας πυροβόλησε και ταμπουρώθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε ξενοδοχείο στη Χονολουλού, όταν ένας οπλισμένος άντρας ταμπουρώθηκε μέσα σε δωμάτιο, αφού προηγήθηκαν πυροβολισμοί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει διαπραγματευτές της αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός επικεφαλής ανέφερε πως η ομάδα του δέχτηκε μια κλήση για να επέμβει στο ξενοδοχείο Kahala Hotel & Resort, έπειτα από αναφορές για «πολλαπλούς πυροβολισμούς».

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο KITV, ο άντρας που φέρει πυροβόλο όλπο, φέρεται να πυροβόλησε πέντε φορές από το μπαλκόνι δωματίου στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου, ενώ η ασφάλεια του ξενοδοχείου ανταποκρίθηκε άμεσα.

https://twitter.com/SamSpanglerHI/status/1381131091168272386

Περί τους 18 αστυνομικούς βρέθηκαν στον χώρο, εκκένωσαν άμεσα τα διπλανά δωμάτια και απομάκρυναν όλους τους επισκέπτες που βρίσκονταν στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, ο ένοπλος δεν κρατά ομήρους, ενώ μέλη της οικογένειάς του, που φέρεται να βρίσκονταν επίσης στο ξενοδοχείο, βρίσκονται σε άλλο, ασφαλές σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το KITV, ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι στρατιωτικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.