11 χρόνια μετά το κλείσιμο των τραπεζών από τους δανειστές. Τι δεν καταλάβατε;

Κρεμλίνο: Δεν επιβεβαιώνει τα περί συνάντησης Β.Πούτιν-Τ.Μπάιντεν στις 15-16 Ιουνίου

Κρεμλίνο: Δεν επιβεβαιώνει τα περί συνάντησης Β.Πούτιν-Τ.Μπάιντεν στις 15-16 Ιουνίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Νμίτρι Πεσκόφ, δεν επιβεβαιώνει ακόμη ότι η συνάντηση ανάμεσα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, είναι προγραμματισμένη για τις 15-16 Ιουνίου, ενώ τονίζει ότι ακόμη δεν υπάρχει ούτε και τόπος για την διεξαγωγή της συνάντησης.

«Ναι, υπάρχουν κάποιες προτάσεις αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τις ημερομηνίες, ειδικά με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι στιγμής για ημερομηνίες. Οι καλοκαιρινοί μήνες, όντως έχουν συζητηθεί, ωστόσο μένει να καθοριστεί η ημερομηνία. Φυσικά, θα πρέπει να αναλύσουμε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες προτού καταλήξουμε σε τελικές συμφωνίες», τόνισε ο Πεσκόφ σε δημοσιογράφους την Δευτέρα (26/04).

Μέχρι σήμερα, δεν έχει οριστεί καμία συγκεκριμένη χώρα ως το μέρος που θα φιλοξενήσει τις διαπραγματεύσεις κορυφής, τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.