ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Αφγανιστάν – 21 νεκροί ο απολογισμός

Αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Αφγανιστάν – 21 νεκροί ο απολογισμός

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αφγανιστάν, μετά από βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 21 ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη 90.

Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Ασράφ Γάνι κατηγόρησε τους ταλιμπάν ως υπεύθυνους για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε την επομένη της έναρξης αποχώρησης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ από την χώρα. Η επίθεση έπληξε την πόλη Πουλ-Ε-Αλαμ, πρωτεύουσα της επαρχίας Λογκάρ.

Το παγιδευμένο όχημα ανατινάχθηκε την στιγμή της καθημερινής διακοπής της νηστείας το ραμαζανιού.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, στόχος της επίθεσης ήταν ξενώνας όπου στεγάζονταν δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και πολλοί φοιτητές. Οι στέγες των γειτονικών σπιτιών κατέρρευσαν και οι αρχές έκαναν λόγο για ανθρώπους παγιδευμένους στα ερείπια κτιρίων στην ζώνη της επίθεσης, κατά την οποία επλήγη και γειτονικό νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.