Ισλαμιστής Σομαλός σκορπά τον θάνατο στην Γερμανία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τρεις ανθρώπους! (βίντεο)

Ισλαμιστής Σομαλός σκορπά τον θάνατο στην Γερμανία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τρεις ανθρώπους! (βίντεο)

Άλλη μία πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην δυτική Ευρώπη από αλλοδαπό ισλαμιστή, έλαβε χώρα στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν Σομαλός οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε περαστικούς, στην πλατεία Μπαρμπαρόσα, στο κέντρο της πόλης, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι.

Ο 24χρονος Σομαλός, ήταν ήδη σεσημασμένος από τις αρχές, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αν και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, οι αστυνομικοί δίστασαν να πυροβολήσουν τον τρομοκράτη, τελικά πυροβολώντας τον στο πόδι!

Μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε να τον δικαιολογήσει κάνοντας λόγο για «ψυχολογικά προβλήματα».

https://twitter.com/BreakingIEN/status/1408469346863792131?s=20

https://twitter.com/L_Team10/status/1408473445785079819?s=20

“Δεν έχουμε αποδείξεις για άλλους δράστες” τόνισε η αστυνομία που διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι δεν κινδυνεύουν πλέον, ενώ η περιοχή έμεινε για ώρες αποκλεισμένη. Στο σημείο έσπευσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας, Χοακίμ Χέρμαν, ώστε να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίθεση ξύπνησε μνήμες από το περιστατικό σε τρένο κοντά στο Βίτσμπουργκ, πριν από πέντε χρόνια, στις 18 Ιουλίου 2016, όταν είχαν τραυματιστεί σοβαρά τέσσερις άνθρωποι. Ένας 17χρονος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν επιτέθηκε σε ταξιδιώτες με μαχαίρι και τσεκούρι, ενώ διέφυγε πεζή, επιτέθηκε σε μία γυναίκα που περπατούσε και τελικά πυροβολήθηκε από την αστυνομία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.