ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αδερφός Τ.Έπσταϊν: «Θα ήθελα πλήρη έρευνα για τον θάνατό του – Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε»

Πιστεύει ότι κάποιος άλλος κρατούμενος θα μπορούσε να είχε μπει στο κελί του αδελφού του για να τον σκοτώσει

Αδερφός Τ.Έπσταϊν: «Θα ήθελα πλήρη έρευνα για τον θάνατό του – Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε»

Ο αδερφός του Τζέφρι Έπσταϊν, Μαρκ, ζητά νέα έρευνα για τον θάνατό του, καθώς όπως αναφέρει «δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε».

Το βράδυ προτού ο Τζέφρι Έπσταϊν «πετάξει» από το Παρίσι πίσω στη Νέα Υόρκη, τον Ιούλιο του 2019, τηλεφώνησε στον μικρότερο αδελφό του. Εκείνο το τηλεφώνημα ήταν το τελευταίο τους.

Ο Μαρκ Επσταϊν ισχυρίζεται ότι ο αδελφός του δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να συλληφθεί όταν κατέβηκε από το αεροσκάφος του στο Τετερμπόρο του Νιου Τζέρσεϊ.

Μόλις ένα μήνα αργότερα, ο Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός σε κελί της φυλακής του Μανχάταν. Είχε αυτοκτονήσει παρόλο που βρισκόταν υπό ψυχολογική παρακολούθηση ύστερα από μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, ο αδελφός του επιμένει να αμφισβητεί τις συνθήκες θανάτου.

«Θα ήθελα μια πλήρη έρευνα για τον θάνατό του. Αν κοιτάξετε όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της αυτοψίας, των φωτογραφιών του σώματός του, της έκθεσης του υπουργείου Δικαιοσύνης που είναι γεμάτη ανακρίβειες, δεν εξάγεται το συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία», υποστήριξε, σύμφωνα με τον Guardian, ο Μαρκ Επσταϊν.

Δεν έχει λάβει – όπως υποστηρίζει – απάντηση στο αίτημά του για νέα έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύει ότι κάποιος άλλος κρατούμενος θα μπορούσε να είχε μπει στο κελί του αδελφού του για να τον σκοτώσει. Ισχυρίστηκε δε ότι έμαθε πως εκείνη τη νύχτα δεν ήταν κλειδωμένες όλες οι πόρτες των κελιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.