ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Απαγόρευση πτήσεων ξένων UAV, drones και αναγνωριστικών αεροσκαφών στη Μαύρη Θάλασσα εξετάζει η Ρωσία

«Πρέπει να αρχίσουμε να καταρρίπτουμε μόνοι μας τα αμερικανικά drones» δήλωσε ο Ν.Μπατούριν

Απαγόρευση πτήσεων ξένων UAV, drones και αναγνωριστικών αεροσκαφών στη Μαύρη Θάλασσα εξετάζει η Ρωσία

Ο Ρώσος πολιτικός εμπειρογνώμονας και σύμβουλος του Κρεμλίνου, Ντένις Μπατούριν, δήλωσε ότι «Τα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας θα πρέπει να αναγνωριστούν ως ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για όλα τα ξένα αναγνωριστικά αεροσκάφη και drones, κάτι που θα εγγυάται την ασφάλεια των χωρών της Μαύρης Θάλασσας». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ανακήρυξη των υδάτων της Μαύρης Θάλασσας ως ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για ξένα αναγνωριστικά αεροσκάφη και UAV αποτελεί εγγύηση ασφάλειας όχι μόνο για τη Ρωσία και την ίδια την Κριμαία, αλλά και για τις χώρες της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας».

Ο Ρώσος σύμβουλος σημείωσε ότι, αναγνωριστικά drones και αεροσκάφη χωρών του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών, εντοπίζονται συχνά πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, συλλέγοντας πληροφορίες και στη συνέχεια τις μεταδίδουν στην ουκρανική πλευρά για να εξαπολύσουν επιθέσεις στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας.

«Μετά την εμφάνισή τους, σχεδόν πάντα ακολουθούν επιθέσεις από την ουκρανική πλευρά στην Κριμαία και την περιοχή του Κρασνοντάρ με πυραύλους και επιθετικά drones.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι χώρες της περιοχής, εκτός από τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Γεωργία, είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Δεν θα συμφωνήσουν ποτέ με αυτό. Λοιπόν, πρέπει να αρχίσουμε να καταρρίπτουμε μόνοι μας τα αμερικανικά drone», δήλωσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.