ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε Αυστρία και Γερμανία

Υπό τον φόβο επεισοδίων

Απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε Αυστρία και Γερμανία

Η αυστριακή αστυνομία απαγόρευσε συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για σήμεραυπέρ των Παλαιστινίων, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας Γκέρχαρντ Περστλ είπε ότι ερευνητές εντόπισαν διαδικτυακές αναρτήσεις σχετικά με την αποκαλούμενη «Αγρυπνία για την Παλαιστίνη» σε κεντρική πλατεία της Βιέννης, οι οποίες συνοδεύονταν από σύμβολα και συνθήματα της Χαμάς.

Ο αξιωματούχος υπερασπίστηκε την απαγόρευση της συγκέντρωσης, κάνοντας λόγο για «αναγκαίο μέτρο» επειδή ελλόχευε «κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια».

Σε πλατεία που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον χώρο όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων, αναμένεται να συγκεντρωθούν απόψε μέλη της εβραϊκής κοινότητας στην Αυστρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη γειτονική Γερμανία επίσης απαγορεύτηκαν δύο συγκεντρώσεις φιλοπαλαιστινιακών ομάδων που είχαν προγραμματιστεί για απόψε στο Βερολίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.