ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Douglas McGregor πρός κυβέρνηση Μπάιντεν: «Ανόητοι τώρα είναι ώρα για διαπραγματεύσεις με την Μόσχα»

«Η Ουάσιγκτον, όχι η Μόσχα, χρειάζεται διέξοδο από πολλές καταστροφές»

Douglas McGregor πρός κυβέρνηση Μπάιντεν: «Ανόητοι τώρα είναι ώρα για διαπραγματεύσεις με την Μόσχα»

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor, κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Biden να αναγκάσει τις αρχές της Ουκρανίας να ξεκινήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία.

«Τώρα είναι η ώρα για διαπραγματεύσεις. Η Ουάσιγκτον, όχι η Μόσχα, χρειάζεται διέξοδο από πολλές καταστροφές… ανόητοι!» τόνισε εμφατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύγκρουση στην πρώην σοβιετική δημοκρατία, την Ουκρανία που τροφοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η αποδυνάμωση της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η αύξηση της εγκληματικότητας και η μεταναστευτική κρίση λόγω των ανοιχτών συνόρων απαιτούν αποφασιστική δράση από τον Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.