ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Ράμα για σερβικό Στρατό: «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα – Είναι σαν να πάει ο μεξικανικός στις ΗΠΑ»

«Είναι σαν να πηγαίνει ο κουβανικός», πρόσθεσε ο Ν.Κοβασέφσκι

Ε.Ράμα για σερβικό Στρατό: «Δεν μπορεί να κάνει τίποτα – Είναι σαν να πάει ο μεξικανικός στις ΗΠΑ»

Στο Φόρουμ Ασφαλείας στη Σλοβακία, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ρωτήθηκε για την τεταμένη κατάσταση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο εκφράζοντας την θέση της Αλβανίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι “Ο σερβικός στρατός στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου έχει δύναμη ίση με το μηδέν. Είναι σαν να εμφανιζόταν ο μεξικανικός στρατός στα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τι θα γινόταν;!

Με όλο τον σεβασμό γιατί αγαπώ το Μεξικό! Τι μπορεί όμως να κάνει; Τίποτα, απολύτως τίποτα. Αφορά μόνο την εσωτερική πολιτική”.

Ερ.: Συμφωνείτε κ.Κοβασέφσκι (πρωθυπουργός των Σκοπίων) με αυτή τη θέση;

Κοβασέβσκι: “Βρείτε άλλη χώρα, όχι Μεξικό! (Γέλια) Είναι σαν να πηγαίνει ο κουβανικός στρατός στη Φλόριντα. Η μόνη διέξοδος από αυτή την κατάσταση είναι η εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ των κρατών για να υπάρξει εξομάλυνση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η εντύπωση των Αλβανών για τις σερβικές δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο, αλλά δεν ξέρουν ότι οι Σέρβοι αναζητούν μια ευκαιρία για να ενσωματώσουν το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου στο οποίο κατοικούν Σέρβοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.