ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκρυψε 52 ζωντανά φίδια και σαύρες στο… παντελόνι του για να τα εισάγει στις ΗΠΑ

Ο λαθρέμπορος είχε κλείσει τα ερπετά σε πλαστικά σακουλάκια

Έκρυψε 52 ζωντανά φίδια και σαύρες στο… παντελόνι του για να τα εισάγει στις ΗΠΑ

Ένας 30χρονος λαθρέμπορος εξωτικών ειδών έφτασε στα σύνορα με το Μεξικό, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν επάνω του συνολικά 52 ζωντανά ερπετά κρυμμένα στο παντελόνι του, τα οποία προσπάθησε να εισάγει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι άγνωστο αν κάποια «ύποπτη» κίνηση κάτω από τα ρούχα του τράβηξε την προσοχή των τελωνειακών που του ζήτησαν να σταθεί στην άκρη για τον ψάξουν.

Ο λαθρέμπορος είχε κλείσει τα ερπετά – εννέα φίδια και 43 κερασφόρες σαύρες – σε πλαστικά σακουλάκια και τα είχε κρύψει «κάτω από τη ζακέτα του, στις τσέπες του παντελονιού του και στο ύψος του καβάλου», εξήγησαν οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ.

«Οι λαθρέμποροι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οποιαδήποτε μέθοδο για να εισάγουν τα προϊόντα τους – στην περίπτωση αυτή επρόκειτο για ζωντανά ερπετά», σχολίασε ο Σίντνεϊ Ακλ, στέλεχος της τελωνειακής υπηρεσίας του Σαν Ντιέγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ζώα, ορισμένα εκ των οποίων ανήκουν σε απειλούμενα είδη, παρακολουθούνται από κτηνίατρους. Ο 30χρονος λαθρέμπορος τελικά συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.