Ελβετία: Συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις – Νεκρός ο πιλότος και δυο επιβάτες

Το δυστύχημα έγινε σε μια απόκρημνη δύσβατη περιοχή περίπου στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου (20/5)

Ελβετία: Συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις – Νεκρός ο πιλότος και δυο επιβάτες

Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις της Ελβετίας και σύμφωνα με την ελβετική ραδιοτηλεόραση ο πιλότος και δύο επιβάτες είναι νεκροί. 

Η συντριβή του τουριστικού αεροσκάφους σημειώθηκε στο Ponts-de-Martel στα βουνά Neuchâtel των Άλπεων, κοντά στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γαλλία, σε μια απόκρημνη δύσβατη περιοχή περίπου στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου (20.5.2023).

Αρχικά έγινε λόγος για πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών και το RTS Info, η ραδιοτηλεόραση της Ελβετίας, μετέδωσε επικαλούμενη την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, πως στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και ο πιλότος, όπου όλοι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους.


Στο σημείο μετέβη σημαντική αστυνομική δύναμη και μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων. Όπως αναφέρει το RTS, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο La Chaux-de-Fonds και εκτελούσε τουριστικό δρομολόγιο, όμως συνετρίβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες της συντριβής του αεροσκάφους και η ανακοίνωση της αστυνομίας βγήκε στη δημοσιότητα αφού ενημερώθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.