ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο βίντεο από το εσωτερικό του υποβρυχίου που «έσκασε» στα βάθη του Ατλαντικού (βίντεο)

Βρέθηκαν κομμάτια του υποβρυχίου

Νέο βίντεο από το εσωτερικό του υποβρυχίου που «έσκασε» στα βάθη του Ατλαντικού (βίντεο)

Με τραγωδία ολοκληρώθηκε η έρευνα για το χαμένο υποβρύχιο που μετέφερε τουρίστες στο ναυάγιο του Τιτανικού, καθώς βρέθηκαν κομμάτια του στο βυθό της θάλασσας. 

Το 2022, το BBC κινηματογράφησε το εσωτερικό του υποβρύχιου OceanGate Titanic, το οποίο χάθηκε αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια κατάδυσης για να δει το ναυάγιο 3,8 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια.

Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του υποβρυχίου: 

Αυτό που ξεχωρίζει, είναι πως το υποβρύχιο κινείται μέσω ενός χειριστηρίου αντίστοιχου με αυτό του playstation! Κι όμως η οδήγησή του είναι τόσο απλή που μέχρι και… έφηβος θα μπορούσε να το πάρει στα χέρια του και να χρησιμοποιήσει, όπως περιγράφει και ο ίδιος στο βίντεο.

Το υποβρύχιο διαθέτει μία κοινή τουαλέτα στον προθάλαμο, ενώ εντός του πρώτου χώρου υπάρχουν δύο βιντεοοθόνες με touchscreen και το χειριστήριο καθοδήγησης του υποβρυχίου, που κάνουν όλη τη δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.