ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλόριντα: Η στιγμή που πεζός γλιτώνει για «κλάσματα δευτερολέπτου» από αυτοκίνητο που πέφτει σε κατάστημα βενζινάδικου

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν κινδυνεύει η ζωή του πεζού από τα τραύματα που υπέστη

Φλόριντα: Η στιγμή που πεζός γλιτώνει για «κλάσματα δευτερολέπτου» από αυτοκίνητο που πέφτει σε κατάστημα βενζινάδικου

«Άγιο» είχε ένας πεζός άνδρας ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20/6) βρέθηκε να περπατάει έξω από κατάστημα σε βενζινάδικο στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας το αυτοκίνητο κατευθύνεται αφρενάριστο προς το κατάστημα με τον 37χρονο οδηγό του, Άντονι Κάτος, να φαίνεται να μην πατάει καθόλου φρένο.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ούτε ο 37χρονος οδηγός, ούτε και ο πεζός που παρασύρθηκε τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά ώστε να κινδυνεύει η ζωή τους.

«Το βίντεο με το αυτοκίνητο να κατευθύνεται στο κατάστημα και να πέφτει πάνω στο θύμα είναι συγκλονιστικό. Είναι ένα απόλυτο θαύμα ότι ο άνθρωπος που παρασύρηκε δεν υπέστη πιο σοβαρά τραύματα και με χαρά μάθαμε από τους γιατρούς ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 37χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο μάρκας Kia Forte συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.