ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γαλλία: Κρατούσε φυλακισμένη και έκανε βασανιστήρια στη σύζυγό του – Εντοπίστηκε γυμνή και υποσιτισμένη

Η γυναίκα έφερε εμφανή κατάγματα σε πόδια και δάχτυλα

Γαλλία: Κρατούσε φυλακισμένη και έκανε βασανιστήρια στη σύζυγό του – Εντοπίστηκε γυμνή και υποσιτισμένη

Μια 53χρονη Γερμανίδα, που ζούσε φυλακισμένη και υποσιτισμένη από το 2011 σε ένα διαμέρισμα στο Φορμπάκ, στη Γαλλία, εντοπίστηκε σήμερα από αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν  τον σύζυγό της.

Ο 55χρονος άνδρας -που έχει τη γερμανική υπηκοότητα- συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, και τέθηκε υπό κράτηση καθώς η σύζυγός του βρέθηκε φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο με κάγκελα στα παράθυρα.

Η γυναίκα ήταν γυμνή, με ξυρισμένο το κεφάλι, υποσιτισμένη και έφερε εμφανή κατάγματα σε πόδια και δάχτυλα. Μάλιστα, μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ένας «πάγκος βασανιστηρίων».

Όπως ανέφεραν αστυνομικοί στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC, με βάση τις πρώτες ενδείξεις, είναι προφανές ότι η γυναίκα υποβλήθηκε σε βασανιστήρια.

«Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε περί τίνος πρόκειται. Είναι σε εξέλιξη πολλές έρευνες, προτιμώ να είμαι επιφυλακτικός», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή της δικαστικής αστυνομίας του Μετς που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει με τη γερμανική αστυνομία του Βισμπάντεν, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές που επενέβησαν σήμερα τα ξημερώματα.

Η τοπική εφημερίδα Le Republicain Lorrain γράφει ότι τηλεφώνησε αργά το απόγευμα της Κυριακής «από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο σύντροφός της, μέσα σε αποκρουστικές συνθήκες».

Στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης ένα σημειωματάριο στο οποίο ο άνδρας κατέγραφε τις πράξεις του και τις ώρες που τάιζε το θύμα του, σύμφωνα με τον RMC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.