Καλό τριήμερο και ας μας φωτίσει το Άγιο Πνεύμα!

Γερμανία: Ξεκίνησε την απομάκρυνση των πολιτών της από το Σουδάν

Ο εμφύλιος των δύο στρατηγών έχει κάνει εκρηκτική την κατάσταση

Γερμανία: Ξεκίνησε την απομάκρυνση των πολιτών της από το Σουδάν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Γερμανία άρχισε να απομακρύνει τους υπηκόους της από το Σουδάν, ανακοίνωσαν μέσω του Twitter τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών.

«Ο στόχος μας είναι να απομακρύνουμε αεροπορικώς το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό (Γερμανών) υπηκόων από το Χαρτούμ, δεδομένης της επικίνδυνης κατάστασης στο Σουδάν.

Στο μέτρο του δυνατού, θα πάρουμε μαζί και υπηκόους της ΕΕ και άλλων χωρών», προσθέτουν τα γερμανικά υπουργεία.

Το μεσημέρι της Κυριακής απογειώθηκε ένα C-130 και ένα C-27, με προορισμό την Αίγυπτο, με στόχο να συμμετάσχουν στον απεγκλωβισμό των Ελλήνων από το Σουδάν.

Ο εμφύλιος των δύο στρατηγών έχει κάνει εκρηκτική την κατάσταση και έτσι η μία μετά την άλλη οι χώρες της Δύσης απομακρύνουν τους πολίτες τους που βρίσκονται εκεί.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.