ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γαλλία καταδικάζει την πρόθεση της Ρωσίας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία

Το Παρίσι καλεί τη Ρωσία να «επιδείξει την αναμενόμενη υπευθυνότητα από ένα κράτος που διαθέτει πυρηνικά όπλα»

Η Γαλλία καταδικάζει την πρόθεση της Ρωσίας να αναπτύξει πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία

Το Παρίσι καλεί τη Ρωσία να «επιδείξει την αναμενόμενη υπευθυνότητα από ένα κράτος που διαθέτει πυρηνικά όπλα και να υπαναχωρήσει από αυτή την αποσταθεροποιητική συμφωνία»

Η Γαλλία καταδίκασε σήμερα, Κυριακή με τη σειρά της την πρόθεση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να αναπτύξει «τακτικά» πυρηνικά όπλα στο έδαφος της συμμάχου του, της Λευκορωσίας, καλώντας τη Μόσχα να επιδείξει «υπευθυνότητα» και να ανακαλέσει την απόφασή της, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Μετά την παραβίαση της συνθήκης INF (συνθήκη για τις πυρηνικές δυνάμεις μέσου βεληνεκούς, σ.σ.) από τη Ρωσία, η οποία οδήγησε στην εξαφάνισή της και την ανακοίνωση της αναστολής της συμμετοχής της Ρωσίας στη συνθήκη New Start τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον στοιχείο διάβρωσης της διεθνούς αρχιτεκτονικής του ελέγχου των εξοπλισμών και της στρατηγικής σταθερότητας στην Ευρώπη», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το Παρίσι καλεί τη Ρωσία να «επιδείξει την αναμενόμενη υπευθυνότητα από ένα κράτος που διαθέτει πυρηνικά όπλα και να υπαναχωρήσει από αυτή την αποσταθεροποιητική συμφωνία», καταλήγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.