ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Γερμανία θα εξοπλίσει τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter με τους πυραύλους Brimstone

O Brimstone έχει βάρος 50 κιλά, μήκος 1,8 μέτρα και διάμετρο 180 χιλιοστά

Η Γερμανία θα εξοπλίσει τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter με τους πυραύλους Brimstone

Δημοσίευμα του «Der Spiegel», αναφέρει πως η Γερμανία θα εξοπλίσει τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter με τους πυραύλους Brimstone.

Συγκεκριμένα, η Γερμανία σκοπεύει να προχωρήσει στην προμήθεια 274 Brimstone με το σχετικό συμβόλαιο να υπογράφεται το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεδομένου ότι οι Brimstone απαιτούν το πακέτο αναβάθμισης P2E (Phase-2 Enhancement), οι πύραυλοι προορίζονται για τα 70 Eurofighter Tranche-2, τα 31 Tranche-3 και τα 38 Tranche-4.

O Brimstone έχει βάρος 50 κιλά, μήκος 1,8 μέτρα και διάμετρο 180 χιλιοστά.

Ενσωματώνει διπλό σύστημα καθοδήγησης, με ραντάρ χιλιομετρικού κύματος και ημί-ενεργού λέιζερ, και διπλή πολεμική κεφαλή σε οριζόντια διάταξη (Tandem).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέγιστο βεληνεκές του είναι περί τα 20 χιλιόμετρα, ενώ στην βελτιωμένη έκδοση Brimstone-2 είναι σχεδόν διπλάσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.