ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ινδία: Με κουκούλες οι τρεις συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό της Ισπανίδας τουρίστριας

Η άτυχη κοπέλα πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς για δύο ώρες οι βιαστές της ασελγούσαν εις βάρος της

Ινδία: Με κουκούλες οι τρεις συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό της Ισπανίδας τουρίστριας

Η αστυνομία στην Ινδία έδωσε στη δημοσιότητα τους τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ισπανίδας τουρίστριας στην Ινδία.

Στην φωτογραφία φοράνε κουκούλες. Η άτυχη κοπέλα πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς για δύο ώρες οι βιαστές της ασελγούσαν εις βάρος της.

Όλοι οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι ύποπτοι θα συλληφθούν σύντομα, δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα The Indian Express ο αρχηγός της αστυνομίας της πολιτείας Τζαρκάντ, Ατζέι Κουμέρ Σινγκ.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι με ένα story στο Instagram ανακοίνωσε ότι δέχτηκαν επίθεση επίθεση το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου με τη Φερνάντα να πέφτει θύμα ομαδικού βιασμού από 7 άνδρες.

Ο Vincente και η Fernanda έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες από τότε που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Βαρκελώνη πριν από 5 χρόνια, συμπληρώνοντας πάνω από 170.000 χιλιόμετρα καθώς περιόδευαν τον κόσμο με τις μοτοσικλέτες τους. Το ζευγάρι έχει 122.000 followers στο Instagram καταγράφοντας το ταξίδι τους, τα γεύματα και τις εμπειρίες τους καθώς διασχίζουν τις ηπείρους.

Ωστόσο, όλα πήγαν στραβά όταν οι δυο τους βρέθηκαν στην Ινδία και συγκεκριμένα στην περιοχή Dumka του κρατιδίου Jharkhand της Ινδίας.

Οι δυο τους πήγαιναν προς το Νεπάλ μέσω Bhagalpur και σταμάτησαν στην Dumka, όπου έστησαν τη σκηνή τους κοντά στην αγορά Hansdiha. Όταν μπήκαν μέσα στη σκηνή, 7 άγνωστοι έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να τους απειλούν.

Ο Vicente μίλησε στην El Mundo και είπε: «Ήμασταν ήδη μέσα στη σκηνή όταν τρεις άνδρες έφτασαν με δύο μοτοσυκλέτες και άρχισαν να μας φωνάζουν. Κοίταξα έξω και είδα ότι ένας από αυτούς κρατούσε ένα στιλέτο».

«Μαζέψαμε γρήγορα τα πράγματά μας και φορέσαμε τα κουστούμια της μοτοσικλέτας μας. Φοβηθήκαμε πολύ και η Φερνάντα προσπάθησε να αμυνθεί. Αλλά μόλις βγήκαμε, είδαμε ότι είχαν φτάσει άλλοι τέσσερις άνδρες Ενώ προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε και να ηρεμήσει η κατάσταση, τρεις από τους άντρες άρπαξαν τη Φερνάντα. Προσπάθησα να την ακολουθήσω, αλλά οι άλλοι τέσσερις άρχισαν να με χτυπούν. Μπόρεσα να αμυνθώ μέχρι να με χτυπήσουν στο κεφάλι με μια πέτρα και έπεσα στο έδαφος. Μετά, άρχισαν να με χτυπούν με το κράνος της μοτοσυκλέτας της Φερνάντα και έχασα τις αισθήσεις μου. Ευτυχώς, η στολή μοτοσικλέτας προστάτευσε το σώμα μου από τις κλωτσιές. Με έδεσαν και έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και άρχισαν να λένε ότι θα με σκοτώσουν».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως οι δράστες πήγαν τη Φερνάντα σε κάποιους θάμνους, περίπου 80 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν: «Ξαφνικά, σταμάτησα να την ακούω. Ούτε την έβλεπα. Νόμιζα ότι την σκότωσαν».

Η Φερνάντα μίλησε κι αυτή στην El Mundo, λέγοντας πως: «Στους θάμνους, αρκετοί από αυτούς με άρπαξαν και με έγδυσαν. Στη συνέχεια, με βίασαν εναλλάξ. Ήταν πάντα τέσσερις μαζί μου. Όταν ούρλιαζα, με χτυπούσαν στο πρόσωπο. Τους άκουσα μόνο να επαναλαμβάνουν τα ίδια λόγια στα Αγγλικά: σεξ, μόνο σεξ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το EuroNews, η ισπανική πρεσβεία στην Ινδία επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές και έστειλε προσωπικό για να συμπαρασταθεί στο ζευγάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.