ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ινδία: Τρόμος σε λούνα παρκ – Μπλέχτηκαν τα μαλλιά γυναίκας στον μηχανισμό της ρόδας (φώτο)

Η γυναίκα είχε παγιδευτεί και δεν μπορούσε να κουνηθεί ούτε εκατοστό

Ινδία: Τρόμος σε λούνα παρκ – Μπλέχτηκαν τα μαλλιά γυναίκας στον μηχανισμό της ρόδας (φώτο)

«Πανικός» επικράτησε σε λούνα παρκ στην Ινδία, όταν μια γυναίκα που είχε ανέβει στη ρόδα, συνειδητοποίησε την ώρα που βρίσκονταν στα οκτώ μέτρα, ότι τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στον μηχανισμό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να σφαδάζει από τους πόνους και να ξεσηκώσει όλο το πλήθος που βρισκόταν εκεί και κατέληξε για να αγωνιά για την τύχη της γυναίκας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην πόλη Dwarka και εκείνη την ώρα διεξαγόταν ένα πανηγύρι στη βορειοδυτική ινδική πολιτεία Γκουτζαράτ.

Η γυναίκα είχε παγιδευτεί και δεν μπορούσε να κουνηθεί ούτε εκατοστό, αφού τα μαλλιά της πιάστηκαν σε τμήμα της ρόδας πάνω από το κεφάλι της.

Το βίντεο δείχνει πλήθος κόσμου να παρακολουθεί τις προσπάθειες του προσωπικού του λούνα παρκ και άλλων ατόμων να απεγκλωβίσουν στη γυναίκα.

Η γυναίκα τελικά απελευθερώθηκε αφού οι διασώστες της κατάφεραν να βγάλουν τα μαλλιά της από τον τροχό που είχαν μπερδευτεί. Μάρτυρες είπαν ότι κατάφεραν να της κόψουν τα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ενώ διατυπώνονται ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας στο εν λόγω λούνα παρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Carnival staff had to climb the ride to free the woman.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.