ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδονησία: Άνδρας δολοφόνησε τα 7 νεογέννητα παιδιά που απέκτησε με τη κόρη του – Την βίαζε επί 11 χρόνια

Κατόπιν συμβουλής ενός σαμάνου, όπως ισχυρίζεται

Ινδονησία: Άνδρας δολοφόνησε τα 7 νεογέννητα παιδιά που απέκτησε με τη κόρη του – Την βίαζε επί 11 χρόνια

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Ινδονησία η υπόθεση ενός πατέρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τα επτά μωρά που γέννησε η κόρη του, με την οποία συνευρίσκονταν για μια περίοδο 11 ετών κατόπιν συμβουλής ενός σαμάνου. 

Τα φρικτά εγκλήματα ήρθαν στο φως αφού πέντε σκελετοί μωρών ανακαλύφθηκαν από εργάτες που καθάριζαν μια περιοχή όπου βρισκόταν παλιότερη μια μικρή λίμνη σε ένα χωριό στην Κεντρική Ιάβα στις 15 Ιουνίου.

Η αστυνομία ερεύνησε τα φρικιαστικά ευρήματα και ανέκρινε τον ύποπτο, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας 57χρονος που ταυτοποιείται μόνο ως «R».

Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 25χρονη κόρη του από την εφηβεία της, ισχυριζόμενος ότι ένας σαμάνος του είχε υποσχθεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν πλούσιος.

Επτά μωρά γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και ο πατέρας παραδέχτηκε ότι τα σκότωσε όλα διά ασφυξίας πριν τα θάψει στη λίμνη, αναφέρουν οι Straits Times.

Ενώ εργαζόταν ως οικοδόμος το 2011, ο άνδρας πιστεύεται ότι συναντήθηκε με έναν σαμάνο. Του είπαν ότι αν ήθελε να γίνει πλούσιος θα έπρεπε να κάνει σεξ με την κόρη του επτά φορές.

Η κόρη του δολοφόνου, που αναφέρεται μόνο ως «Ε», είναι το παιδί του με την τρίτη σύζυγό του. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας φέρεται να είπε: «Η μητέρα δεν μπορούσε να κάνει πολλά, γιατί ο ύποπτος την είχε απειλήσει ότι αν μιλούσε θα τη σκότωνε». 

Η μητέρα του θύματος λέγεται ότι γνώριζε την παράνομη σεξουαλική σχέση, και μάλιστα κάθε φορά βοηθούσε την κόρη της να γεννήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ βρέθηκαν πέντε σοροί, οι σκελετοί δυο από τα μωρά εξακολουθούν να μην έχουν εντοπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή με σκύλους ανιχνευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.