ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 14χρονος έσφαξε 15χρονο συμμαθητή του μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου τους (βίντεο)

Ο 14χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία ενώ κρατείται σε αναμορφωτήριο

ΗΠΑ: 14χρονος έσφαξε 15χρονο συμμαθητή του μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου τους (βίντεο)

Ένα φρικτό περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, καθώς ένας 14χρονος έσφαξε μέχρι θανάτου έναν 15χρονο συμμαθητή του.

Η φονική επίθεση με μαχαίρι καταγράφηκε, μάλιστα, από άλλους μαθητές που τράβηξαν βίντεο από όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Ο 14χρονος που μαχαίρωσε τους δύο άλλους μαθητές συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κρατείται σε αναμορφωτήριο.

https://twitter.com/NatCon2022/status/1729588351269847338?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1729588351269847338%7Ctwgr%5E334db1c6ba313279b069efb82c0bb0ce56a8bd5c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1440601%2Fipa-15hronos-mahairothike-mehri-thanatou-apo-14hrono-summathiti-tou-se-kavga-se-sholeio-deite-video%2F

Στο βίντεο φαίνεται ο καβγάς να ξεκινά όταν ένας νεαρός με μαύρη μπλούζα ρίχνει γροθιά σε έναν άλλο μαθητή με κόκκινη μπλούζα.

Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε αυτοάμυνα προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι πήγε με το μαχαίρι στο σχολείο αλλά το πήρε από κάποιον άλλο μέσα στον χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μιλάμε για μια τραγωδία. Νιώθω άσχημα για την άλλη οικογένεια αλλά από την άλλη νιώθω άσχημα και για τον γιο μου γιατί έδινε μάχη για να σωθεί. Δεν ήταν ένας δίκαιος καβγάς» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.