ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παραλία του Χόλυγουντ μετά από καβγά – Τραυματίστηκαν εννέα άτομα

Τουλάχιστον ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παραλία του Χόλυγουντ μετά από καβγά – Τραυματίστηκαν εννέα άτομα

Άνδρας άνοιξε πυρ σε παραλία του Χόλυγουντ στη Φλόριντα αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Αssociated Press, το απόγευμα της Δευτέρας ξέσπασε καυγάς στον δρόμο δίπλα από την παραλία του Χόλυγουντ με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους να αρχίσει να πυροβολεί.

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τρία παιδιά ηλικίας 1 έως 17 ετών.

Τουλάχιστον ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η αστυνομία αναζητά κι άλλους υπόπτους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Chris O’Brien σημείωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν στην περιοχή ανήμερα της αργίας για την Ημέρα Μνήμης.

«Είναι λυπηρό που έχουμε νομοταγείς πολίτες που έρχονται στις παραλίες μας και αυτό διακόπτεται από μια ομάδα εγκληματιών», είπε.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στο Hollywood Oceanfront Broadwalk κοντά σε παντοπωλείο.

Νεαροί τσακώνονταν για άγνωστο λόγο μπροστά από βιβλιοπωλείο, όταν ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, σύμφωνα με μάρτυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι κρύφτηκε πίσω από δέντρο αφού ένας αστυνομικός «είπε στους ανθρώπους να τρέξουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.