ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 150 πεινασμένες γάτες και δυο πτώματα βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Υόρκη

Τα αίτια του θανάτου του ζευγαριού δεν έχουν ανακοινωθεί με την αστυνομία να αποκλείει για την ώρα την εγκληματική ενέργεια

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 150 πεινασμένες γάτες και δυο πτώματα βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Υόρκη

Περισσότερες από 100 πεινασμένες γάτες βρέθηκαν να ζουν σε άθλια κατάσταση μέσα σε ένα σπίτι στην κομητεία Γουέσττσεστερ της Νέας Υόρκης, όπου οι ιδιοκτήτες τους, ένας άνδρας και μια γυναίκα, βρέθηκαν νεκροί αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία κλήθηκε από μέλος της οικογένειας να διενεργήσει έλεγχο στο σπίτι του ζευγαριού τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με 150 γάτες και δυο πτώματα.

Τα αιλουροειδή είχαν παγιδευτεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ανέφεραν η αστυνομία του Yorktown και η SPCA Westchester. Για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να «σφραγίσουν» το σημείο που βρέθηκαν οι νεκροί χρειάστηκε να καλέσουν την ομάδα διάσωσης του SPCA για να απομακρύνει τις περισσότερες γάτες από το «μικρό ερειπωμένο σπίτι», σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας των ζώων.

Οι νεκροί ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν αναγνωρίστηκαν αμέσως από την αστυνομία, αλλά πιστεύεται ότι ήταν σύζυγοι.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχε παραβίαση της οικίας, αλλά η έρευνα για τους θανάτους «παρεμποδιζόταν» από «τον τεράστιο όγκο των γατών μέσα στην κατοικία», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Yorktown.

Όλες οι γάτες φαίνεται να έχουν υποστεί «χρόνια παραμέλησης», ενώ υπήρχαν αρκετές που εγκυμονούσαν, είπε η οργάνωση διάσωσης των ζώων.

cats

Τα αιλουροειδή υπέφεραν από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, των ματιών και του δέρματος, υποσιτισμό, αφυδάτωση – και μερικές γάτες είχαν «πιο σοβαρούς τραυματισμούς που απαιτούν άμεση ιατρική φροντίδα», ανέφερε η SPCA.

Όλες οι γάτες λιμοκτονούσαν και πιθανότατα δεν είχαν τίποτα να φάνε ή να πιουν εδώ και μέρες.

Ενώ περίπου 100 γάτες απομακρύνθηκαν, οι υπόλοιπες «παραμένουν στο σπίτι, επειδή τα τοπικά καταφύγια δεν ήταν σε θέση να τις φιλοξενήσουν και κρίθηκε ασφαλέστερο να παραμείνουν στο σπίτι, με εθελοντές να αναλαμβάνουν να τις ταΐζουν. cats1

Η SPCA Westchester αποκαλεί τη διάσωση τη μεγαλύτερη στην ιστορία της. Η κτηνιατρική φροντίδα και αποκατάσταση των γατών αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 40.000 δολάρια και η SPCA ζητά δωρεές.

Τα αίτια του θανάτου του ζευγαριού δεν έχουν ανακοινωθεί με την αστυνομία να αποκλείει για την ώρα την εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.