ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισραήλ – Χαμάς: Νέο συλλαλητήριο για τους αιχμαλώτους στο Τελ Αβίβ

«Καλούμε τους Νετανιάχου, Γκάλαντ και Γκαντς – οι ζωές των ομήρων είναι στα χέρια σας!»

Ισραήλ – Χαμάς: Νέο συλλαλητήριο για τους αιχμαλώτους στο Τελ Αβίβ

Έκκληση σε υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα του Ισραήλ απευθύνουν οι συγγενείς των αιχμαλώτων που απήγαγε η Χαμάς την 7 Οκτωβρίου και από τότε παραμένουν αγνοούμενοι.

«Καλούμε τους Νετανιάχου, Γκάλαντ και Γκαντς – οι ζωές των ομήρων είναι στα χέρια σας!» αναφέρουν ζητώντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού του Ισραήλ και δύο υπουργών Άμυνας (του νυν και του πρώην).

Οι οικογένειες των ομήρων και των αγνοουμένων θα κατασκηνώσουν στην είσοδο της βάσης HaKirya στο Τελ Αβίβ, δίπλα στην πλατεία των ομήρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα κοιμούνται σε σκηνές μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι όμηροι στα σπίτια τους.

«Κάθε Ισραηλινός πολίτης καλείται να έρθει να δείξει την υποστήριξή του και να κάνει τη φωνή του να ακουστεί» λένε στην πρόσκλησή τους οι συγγενείς των ομήρων, που ζητούν από τα διεθνή ΜΜΕ να καλύψουν την κινητοποίησή τους, προκειμένου να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Στο βίντεο – κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εμφανίζεται η Hagit που έχει να δει το γιο της από τις 7 Οκτωβρίου, όταν και απήχθη από τους μαχητές της Χαμάς.

Ωστόσο όπως τονίζει, δεν θα πρέπει να υπάρξει κατάπαυση του πυρός από το Ισραήλ έως ότου απελευθερωθεί και ο τελευταίος Ισραηλινός όμηρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλη μέρα μακριά τους» σημειώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.