ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιταλία: Δρομέας σκοτώθηκε από επίθεση αρκούδας

Οι σκύλοι βρήκαν ένα ίχνος αίματος, το οποίο οδήγησε στη σορό του δρομέα

Ιταλία: Δρομέας σκοτώθηκε από επίθεση αρκούδας

Ο Ιταλός δρομέας Αντρέα Πάπι βρέθηκε νεκρός δίπλα σε έναν δασικό δρόμο, κοντά στο Τρεντίνο, με τραύμα στο στομάχι, διάφορες γρατζουνιές και αρκετά δαγκώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις, ο αθλητής, ο οποίος είχε πάει για τζόκινγκ στην περιοχή, ίσως δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, υπόθεση που πρέπει τώρα να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Μετά από μία ώρα άσκησης, ο 26χρονος Πάπι επικοινώνησε με την οικογένειά του, στην οποία έστειλε ένα βίντεο που έδειχνε τη θέα από το όρος Πέλερ, όπου είχε αποφασίσει να ξεκινήσει τη διαδρομή του.

Ωστόσο, καθυστερώντας την επιστροφή του και χωρίς κανείς να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του για αρκετές ώρες, ξεκίνησε η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό άνδρες, μεταξύ των οποίων πυροσβέστες, διασώστες βουνού και ο Ερυθρός Σταυρός, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca.

Οι σκύλοι ήταν αυτοί που βρήκαν ένα ίχνος αίματος, το οποίο οδήγησε στη σορό του δρομέα.

Αν και οι επιθέσεις αρκούδας δεν είναι συχνές, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στην περιοχή, καθώς τον Μάρτιο ένας πεζοπόρος, ο οποίος συνοδευόταν από τον σκύλο του, δέχθηκε επίθεση από αρκούδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.