ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Ξέφυγε» η κατάσταση: Τρανς απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια στη Σκωτία

O 53χρονος παρέσυρε το θύμα του στο αμάξι του ενώ ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα

«Ξέφυγε» η κατάσταση: Τρανς απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια στη Σκωτία

Ένας τρανς 53χρονος χασάπης , ο Άντριου Μίλερ, που δικάζεται στο Εδιμβούργο για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίησή μιας μαθήτριας, παραδέχτηκε εχθές την ενοχή του στο δικαστήριο.

O Μίλερ, γνωστός επίσης και ως «Έιμι Τζορτζ», είδε το άγνωστο σε εκείνον κορίτσι να περπατάει στον δρόμο σε μια περιοχή των συνόρων της Σκωτίας τον περασμένο Φεβρουάριο, και το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του με το πρόσχημα ότι έκανε πολύ κρύο και ήθελε να την πάει σπίτι.

Σύμφωνα με το Sky News, ο Μίλερ ήταν ντυμένος γυναίκα όταν παρέσυρε τη μικρούλα και την πήγε σπίτι του. Εκεί, την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρά του και την κράτησε αιχμάλωτη για τις επόμενες 27 ώρες, κακοποιώντας τη σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του θύματος, η ηλικία και το όνομα του οποίου προστατεύονται από την τοπική νομοθεσία, κατάφερε να αποδράσει μόνο όταν ο απαγωγέας της αποκοιμήθηκε και βρήκε ευκαιρία να καλέσει την άμεση δράση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το κορίτσι τρομοκρατημένο. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Μίλερ φορούσε γυναικείο εσώρουχο, καλσόν και έναν στηθόδεσμο που περιείχε μόνο ένα ψεύτικο στήθος από σιλικόνη, αφού το άλλο «έφυγε» κατά τη συμπλοκή του με τους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη η αστυνομία έβαλε «λουκέτο» στην επιχείρηση που είχε ο 53χρονος στην περιοχή, ένα μικρό κρεοπωλείο.

Ο Μίλερ εμφανίστηκε εχθές μέσω βιντεοκλήσης ενώπιον του δικαστή στο Εδιμβούργο (που του απευθυνόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με βάση το βιολογικό του φύλο, δηλ. ως άνδρα) και δήλωσε ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, που περιλαμβάνουν τη σεξουαλική κακοποίηση και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε ερώτηση του Sky News αναφορικά με το πού πρόκειται να εκτίσει την ποινή του ο 53χρονος αφού ανακοινωθεί ποια θα είναι αυτή, ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ απάντησε ότι ακόμη δεν γνωρίζει.

«Είναι μια σοκαριστική και τραγική υπόθεση. Δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου το τραύμα που βίωσαν το θύμα και η οικογένειά του, αλλά και όλη η κοινότητα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μίλερ κρατείται σε φυλακή ανδρών, αλλά δεν ξέρω σε ποια οπότε δεν μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο εφιάλτης κάθε γονιού»Απευθυνόμενος εχθές στον Μίλερ, ο δικαστής Λόρδος Άρθουρσον χαρακτήρισε τις πράξεις του απεχθείς, σημειώνοντας ότι αντανακλούν την απόλυτη εξαχρείωση και αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ποινή του Μιλερ πρόκειται να ανακοινωθεί στις 15 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.