ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μεξικό: 10 νεκροί από ένοπλη επίθεση σε μαγαζί διασκέδασης

«Φαίνεται ότι ήταν στοχευμένη επίθεση»

Μεξικό: 10 νεκροί από ένοπλη επίθεση σε μαγαζί διασκέδασης

Ένοπλη επίθεση σε μπαρ στο Μεξικό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 άνθρωποι. 

«Φαίνεται ότι ήταν στοχευμένη επίθεση», ανέφερε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη Ταριμόρο της Πολιτείας Γκουαναχουάτο στο Μεξικό, η οποία εδώ και χρόνια σπαράσσεται από την ένοπλη βία αντίπαλων καρτέλ των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλα τα θύματα ήταν άνδρες ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ένας αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης είπε ότι οι εννέα άνδρες σκοτώθηκαν επί τόπου και ο δέκατος υπέκυψε στα τραύματά του αφότου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Κάνοντας λόγο για «θρασύδειλη επίθεση», ο κυβερνήτης του Γκουαναχουάτο Ντιέγκο Σινούε Ροντρίγκες, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Δεν έδωσε όμως περισσότερες διευκρινίσεις για την επίθεση.

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Ασφαλείας ανέφερε αυτήν την εβδομάδα ότι φέτος έχουν σημειωθεί στο Γκουαναχουάτο οι περισσότερες δολοφονίες από οποιαδήποτε άλλη Πολιτεία του Μεξικού: συνολικά 2.115 θύματα από τον Ιανουάριο μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του Μεξικού Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ είπε σήμερα το πρωί ότι μόνο την Τετάρτη αναφέρθηκαν 20 ανθρωποκτονίες στην Πολιτεία του Γκουαναχουάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.