ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα μπήκε στο υποβρύχιο του Τιτανικού ως δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα

Ο 19χρονος Σουλεμάν Νταγούντ ήταν «τρομοκρατημένος» για το ταξίδι αλλά ήθελε να κάνει δώρο στον πατέρα του, δήλωσε η θεία του

Ο 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα μπήκε στο υποβρύχιο του Τιτανικού ως δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα

Μια συγκλονιστική πτυχή της τραγωδίας με τον θάνατο των πέντε επιβατών του βαθυσκάφους Titan το οποίο συνετρίβη κοντά στον Τιτανικό ενώ έκανε κατάδυση στο ναυάγιο αποκάλυψε η θεία του 19χρονου γιου του Πακιστανού μεγιστάνα Σαχζάντα Νταγούντ, η οποία δήλωσε ότι ο νεαρός Σουλεμάν μπήκε στο υποβρύχιο μόνο και μόνο για ως δώρο για την Γιορτή του Πατέρα.

Η Αζμέχ Νταγούντ που μίλησε στο NBC είπε, επίσης, ότι ο 19χρονος ήταν «τρομοκρατημένος» για την επικίνδυνη και θανατηφόρα – όπως αποδείχθηκε – κατάδυση.

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την Γιορτή του Πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του (σ.σ. αυτό το ταξίδι) και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» πρόσθεσε η θεία του αδικοχαμένου 19χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες του βαθυσκάφους «μπήκαν για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους συμφέροντα. Ο Σουλεμάν βρέθηκε εκεί για την Γιορτή του Πατέρα».

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο και αν ακούγεται τρομακτικό, το να γνωρίζω ότι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι επρόκειτο να συμβεί, το ότι βρέθηκαν εκεί να χαίρονται ο ένας τον άλλο και ξαφνικά “μπουμ” και τέλος, το να γνωρίζω ότι ο Σουλεμάν μου δεν ένιωσε καθόλου πόνο είναι ανακουφιστικό» πρόσθεσε η θεία του.

Όπως είπε στο αμερικανικό δίκτυο ο αδερφός της Σαχζάντα ήταν ένας «πολύτιμος άγγελος» και ενδιαφερόταν για το ναυάγιο του Τιτανικού από όταν ήταν έφηβος. «Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του, το μεγαλύτερο όνειρό του. Το οποίο τελικά εκπλήρωσε με έναν μοναδικό τρόπο. Έγινε μέρος του μύθου του Τιτανικού και με αυτό το σκεπτικό ήταν ένας μοναδικός θάνατος» κατέληξε η Αζμέχ Νταγούντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.