ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πακιστάν: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό – Τουλάχιστον 25 νεκροί

Πρόκειται για το δεύτερο πολύνεκρο δυστύχημα μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια επαρχία

Πακιστάν: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό – Τουλάχιστον 25 νεκροί

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Χάιμπερ-Παχτούνχουα στο βόρειο Πακιστάν με αποτέλεσμα 25 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι να τραυματιστούν όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ένα λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 45 άνθρωποι, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Κοχιστάν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας απέδωσε το τροχαίο στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με το πακιστανικό δίκτυο Dunya News.

Πρόκειται για το δεύτερο πολύνεκρο δυστύχημα μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια επαρχία, η οποία βρίσκεται κοντά στα αφγανικά σύνορα. Την Παρασκευή, 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν εξαιτίας μετωπικής σύγκρουσης λεωφορείου με φορτηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.