ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για σεξουαλική επίθεση σε πρωταγωνιστή της σειράς «Squid Game»

Το 2022 ο 79χρονος ηθοποιός έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα, αυτή του Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για σεξουαλική επίθεση σε πρωταγωνιστή της σειράς «Squid Game»

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα το 2017 κρίθηκε ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Ο Γιονγκ-σου, ένας από τους σταρ της σειράς “Squid Game”.

Το 2022 ο 79χρονος ηθοποιός έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα, αυτή του Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά, για την ενσάρκωση ενός ευάλωτου ηλικιωμένου στο επιτυχημένο δυστοπικό θρίλερ του Netflix.

Ο Γιονγκ-σου καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή για δύο έτη και σε υποχρεωτική παρακολούθηση για 40 ώρες εκπαίδευσης για την πρόληψη της σεξουαλικής βίας, διευκρίνισε η εισαγγελία της περιοχής Σουόν, στα νότια προάστια της Σεούλ.

Οι αρχές άρχισαν έρευνα εναντίον του το 2022 μετά την καταγγελία το 2022 ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά δύο φορές σε μια γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, πέντε χρόνια νωρίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το “Squid Game” στο Netflix από το 2021 που άρχισε να προβάλλεται, ενώ παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.